Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Razorfish skal lage e-bank

DnB har inngått partneravtale med konsulentselskapet Razorfish. Avtalen skal sikre DnB-konsernet ressurser i satsingen på Internett og elektronisk handel.

– Som Norges ledende finansleverandør arbeider vi aktivt for å videreutvikle vår posisjon på det digitale området. Avtalen med Razorfish er ledd i denne satsingen, sier ansvarlig for utvikling av elektroniske tjenester i DnB, direktør Nikolai Stefanovic i pressemelding.

Razorfish skal bistå DnB i arbeidet med å bedre tilbudet til kundene, og realisere bankens mål på e-området.

– Vi ser på avtalen med DnB som en av de viktigste avtalene som Razorfish til nå har undertegnet. DnB-konsernet har ambisiøse mål, og vi ser frem til å bidra aktivt til at disse målene kan nås, sier Anders Eriksson, ansvarlig for Razorfish i Europa.