Annonse


SOL går til Lommelegen.no

Lommelegen blir dermed del av Skandinavias største portal. Målet for nettstedet er å bli ledende innen helsetjenester på Internett.

Helsetjenester har den senere tid hatt betydelig vekst på Internett. I USA har denne type tjenester lenge vært blant de mest besøkte, men også i Norge er interessen stor, hevder Lommelegen i en pressemelding.

– For pasienter som nylig har fått en diagnose eller er kronisk syke, er informasjonsbehovet naturlig nok stort, sier daglig leder Kåre Moen hos Lommelegen AS.

Lommelegen har en tredelt oppbygging; ett oppslagsverk, én nyhets/aktualitetsdel og én del for spørsmål og svar.

Annonse


I tillegg inneholder sidene 10 temasentre, hvor man finner fordypning innen ulike tema som spiseforstyrrelser, reisemedisin, sex & samliv og allergi.

-Vi er opptatt av seriøsitet og faglig dyktighet, sier Moen, som selv er lege.

Kåre Moen eier og driver Lommelegen AS sammen med legekollega Cecilie Arentz-Hansen. Sammen har de tidligere gitt ut en rekke bøker om helse, både for leger og for folk flest.

Med seg på eiersiden har de Schibsted og Gyldendal Norsk Forlag, og nå altså også SOL. I forbindelse med et aksjesalg i vinter, ble selskapet priset til omlag 33 millioner kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse