humor

Annonse


«Datavirus» kan være morsomt

humorDatavirus gir problem. Og mye tid og energi kastes bort på falske meldinger om datavirus. Noen av disse meldingen skyldes misforståelser fra de som sender ut advarslene, andre er mer i slekt med vandrehistoriene, mens en del falske advarsler er så vanlige at de faktisk er registrert i antivirusprogrammene.

Svensk datavirus

En variant av ren spøk er denne meldingen:

Hei!

Jeg er et svensk datavirus. Vennligst send meg til alle du kjenner. Deretter sletter du harddisken din!

Annonse


Falsk virusvarsel!

‘Budweiser Frog’, heter en av vandrehistoriene som svirrer over nettet. Meldingen virkr nesten som en oppriktig advarsel:

“Microsoft har nettopp advart mot en ny og farlig virus.Mottar du noe med Budweiser Frogs, MISTER DU ALT, HVIS DU ÅPNER DET. Det er ikke kjent av veldig mange så fortell om det til alle du kjenner.”

Denne advarselen blir tatt av de fleste antivirus-program.

Ellevill

En «klassiker», som begynner ganske rolig er følgende melding, som trolig stammer fra USA. Det finnes i en rekke utgaver, der mottakerne har pyntet på innholdet før det er sendt videre:

Hvis du mottar en e-post med emne som begynner med “Hei!”, må den slettes omgående, FØR du leser den. Dette er det farligste e-post virus til dags dato!!!

Det er snakk om en »Trojaner», som vil slette alle data i bootsektoren på din harddisk. Og ikke bare det – viruset hopper over på evt. løse disketter som ligger i nærheten av PCen, inntil 100 meter vekk.

Det setter inn en rekke fornærmende setninger i alle brev du skriver ut. Det slår harde knuter på alle ledningene bak på PCen,og skrur til alle skruene så hardt at du aldri får skrudd dem ut…

Viruset skitner til tastaturet ditt så mye at du ikke kan lesebokstavene,og lager fingermerker med smør og syltetøy på skjermen din. Det fjerner også etikettene på alle diskettene dine. Det roter med termostaten i kjøleskapet, så smøret smelter og lettmelken skiller seg.

Det henter ned ulovlige pornobilder fra Internett, og ringer politiet.

Det lager falske penger med PC’en og legger dem i lommeboken din.Det dreper alle plantene i hagen din, roter løvet utover igjen, ogsnur søppelkassen på hodet.

Det putter avføringsmiddel i hundens mat, så du må løpe ut hele natten.Det sørger for at pæren på do går, og gjemmer reservepærene.Det avmagnetiserer Domino-kortet ditt, sletter alle videoene ogforvrenger lyden på alle CDene.

Det legger rekeskall i sengen din og stein i kjøkkenmaskinen.Viruset gir telefonnummeret til din elskerinne til din sjef, samt allekreditorer, putter kjøleveske i akvariet, drikker alt ølet ditt og larsine sure sokker ligge på stuebordet når du skal ha gjester.

Det bytter om etikettene på hårkremen og tannkremen, skrurstekeovnen på fullt og putter katten inni.

Viruset vil også helle sukker i bensintanken på bilen din, barberevekk dine øyenbryn, og foretar uhemmede innkjøp med VISA kortet ditt.

Det kan flytte bilen din rundt på P-plassen, så du ikke kan finne den, og fjerne parkeringsbilletten fra vinduet når du parkerer.

Det trekker et anselig beløp fra din konto til støtte for julebordet til parkeringsetaten.

Dette viruset er snikende, farlig og fryktelig. Det gir deg kyssesyke og legger aldri ned toalettsetet.
“Hei!” vil fremstille amfetamin i badekaret ditt.

Dette er bare noen få av symptomene, så pass på.

Viruset opptrer selvfølgelig kun sammen med e-post i alminneligtekst og uten vedlagte filer.

Videresend denne advarselen til andre du kjenner !!!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse