Annonse


Merkantildata kjøper CIC

Kjøpesummen er avtalt til 86,2 millioner norske kroner – med et tillegg avhengig av finansielle resultater for år 2000 på inntil 14,8 millioner kroner. Oppgjøret skjer ved en kombinasjon av aksjer og kontanter, melder Merkantildata.

CIC ble grunnlagt i 1996 og har i dag har vel 50 ansatte med betydelige planer om ekspansjon. I 2000 forventes en omsetning på 35,5 millioner mkroner og resultat før skatt på ca. 9,9 millioner kroner. Selskapet har kontor i Vänersborg og i Stockholm.

Info- og e-handel

CIC har sin hovedkompetanse innen virksomhetsprosesser og tekniske plattformer. Selskapet tilbyr løsninger innen informasjonssystemer basert på åpne standardplattformer, som blant annet Java, XML og SQL.

Inklusive CIC har Merkantildata nå totalt 1.500 medarbeidere innenfor forretningsområdet Avenir Interactive.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse