bredb-konv

Annonse


Bredbånd til 11.000

bredb-konvMed abonnement på høyhastighets internettaksess til 300 kroner måneden kan du for 30 kroner i tillegg ringe ubegrenset innenlands og surfe på Internett. Det åpner også for digital-tv, nettverksspill og fjernundervisning, melder Newswire for USBL (Ungdommens Selvbyggerlag A/L).

Flere alternativer

– Økt konkurranse i markedet har ført til at vi i dag har flere alternativer å velge mellom til bedre pris, sier utviklingssjef i USBL, Roar Viken.

– Dette får våre medlemmer nyte godtav. Når bredbåndsportaler utvikles vil den enkelte kunde selv kunne komponere en palett med egne favorittjenester, sier han.

Det opp til det enkelte borettsslag i USBL om de vil knytte seg opp mot dette nettet.

Annonse


Garanterer

– Teknologien er utprøvd og vi vet at den fungerer, sier Nils Petter Tetlie, fungerende leder i Bredbandsbolaget. – Det vi gjør nå er å la private få samme tilbud eller bedre enn det norske bedrifter allerede har, sier han.

Bredbåndsfabrikken startet sin virksomhet i Norge i mai 1999, og har på kort tid blitt en konkurrent til Telenor og UPC. De er et datterselskap av svenske Bredbandsbolaget som startet opp i 1998, og nå er nest størst på internett i Sverige.

I Norge har Bredbåndsfabrikken i tillegg undertegnet tilsvarende avtaler med NBBL og OBOS.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse