SMS-vign

Annonse


Tror på sterk SMS-vekst

SMS-vignDet er selskapet Logica som kommer med påstandene om fortsatt vekst. Logica leverer mye av utstyret som teleoperatørene bruker for å formidle SMS.

Milliard-økning

I mars i år ble det sendt fem milliarder tekstmeldinger over hele verden. På slutten av dette året regner GSM Association’s Data Task Force med at det vil bli sendt mer enn ti milliarder SMS-meldinger i måneden.

Logica hevder at veksten for SMS-meldinger vil vokse raskere enn hva Internett vil gjøre. En grunn for den sterke veksten er at WAP, GPRS og 3G vil gjøre SMS enda mer akseptert blant mobilbrukerne.

Internett og tale

– Introduksjonen av pakke-teknologi som GPRS og 3G, og muligheten av å bruke Internett, som WAP gir, vil ha en dramatisk positiv effekt på veksten for SMS. Som erfaring fra ledende marked, som Japan allerede viser, så vil SMS utfylle svakheter med pakketeknologien. Brukt sammen med WAP så er det mulig å laste ned innhold fra Internett, samtidig som en fortsetter å prate i telefonen, sier Logicas telekom-direktør Kevin Duffey.

Annonse


Han regner med at veksten vil bli spesielt stor i USA.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse