Annonse


Nett-TV fra Roskilde

TVropa, Zentropas interaktive fjernsynsselskap, skal ha nettsendinger døgnet rundt fra den populære rockefestivalen i Danmark, opplyses det på TVropa sin hjemmeside.

Virkelighetens Roskilde består av ulike scener, hver med ulik profil, og på samme måte skal nettsendingene være inndelt. Der kan alle de som blir hjemme få tatt en kikk på konsertene, og de som er festivaldeltakerne kan gjenoppleve konsertene.

Roskilde festivalens startskudd går av 29. juni og varer til 2. juli. Mer enn 90.000 festivaldeltakere er ventet å dukke opp.

En mediebastard

Den danske dogmeregissøren Lars von Trier, er en av bakmennene bak fjernsynskanalen, som hovedsakelig sender engelskspråklige programmer via Internett.

Annonse


Selskapet har visse politiske undertoner. Blant annet omtaler de seg selv som en mediabastard, og forsøker å holde klar avstand til det etablerte etablissementet.

»TVropa er en bastard som flytter makten fra det kontrollerte massemedia og gir den tilbake til brukeren, som skal kunne benytte seg av underholdningen på sin egen måte.», heter det på fjernsynsselskapets hjemmeside.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse