Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nykommer vant Bluetooth-pris

Det to uker gamle selskapet Red-M stakk av med en ny og prestisjetung bransjepris, Bluetooth Innovation Award, på en Bluetooth-kongress i Monte Carlo.

Red-M imponerte deltakerne på kongressen med sin nye teknologi for trådløse internettservere. Demonstrasjonen viste hvordan teknologien sørget for live, mobil tilgang til internett og intranet via mobile terminaler som waptelefoner, bærbare pc-er og pda-er.

Bluetooth Innovation Award er skapt av IBC og Informa Group, med støtte i Blutooth Special Interest Group. Red-M ble utpekt som beste nyskapende selskap av et uavhengig dommerpanel bestående av bransjeorganisasjoner, journalister og utviklere.

Ros til Ericsson og Toshiba

I tillegg fikk Ericsson ros for å være den første til å presentere mobiltelefoner og headset med Bluetooth, mens Toshiba ble hyllet for sin innsats i å integrere den trådløse teknologien i bærbare pc-er.

Neste utdeling av Bluetooth Innovation Award vil finne sted 5. juni 2001 i Monte Carlo og den vil da bestå av flere priskategorier, blant annet for produkt og tjenesteløsninger.