Askildsen, Jan

Annonse


Lønnsom nett-booking

Askildsen, JanDe siste månedene har Norske Hoteller Bookingsenteret AS opplevd det de mener er en betydelig økende etterspørsel etter sine bookingtjenester for bedriftsmarkedet.

Selskapet hadde 1. tertial et overskudd på ca 700.000 kroner, av en nettomsetning på ca 3 millioner kroner. Selskapet er en uavhengig booking-aktør, og har samlet alle norske hoteller med mer enn 20 senger i en felles bookingdatabase.

Viktig konferansedel

Booking av kurs og konferanser utgjør i dag ca 80 prosent av volumet for NHB. Selskapet opplyser at de opplever stadig økende bruk av bookingtjenester for individuell hotelltrafikk.

– Vi har nå startet en utredning av de praktiske og kommersielle mulighetene for å integrere flybooking som tjeneste. Felles for alle våre tjenester er at de vil være gratis for brukerne og ikke medføre gebyrer eller omkostninger, sier markedsdirektør Jan Askildsen i Norske Hoteller i en pressemelding.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse