Annonse


Hør på mp3 med Visor

Etter en vellykket børsnotering ser det lyst ut for Handspring. Ikke minst på grunn av alle de nye tilleggsmodulene som utvider mulighetene til selskapets håndholdte datamaskin Visor.

InnoGears MiniJam plasseres i ekspansjonsporten til Visor og spiller av musikkfiler i mp3-format gjennom en en standard 3.5 mm jackplugg (passer f.eks til vanlige headset).

Mye musikk

Musikkfilene lagres på små MMC (MultiMedia Card) datakort, som fås med 2, 4, 8, 16 og 32 megabyte lagringskapasitet. Et kort med 64 Mb skal også bli tilgjengelig om kort tid. MiniJam kommer med to kortplasser for MMC og med det største minnekortet vil du da kunne ha tilgang på mer enn to timer med musikk uten å måtte skifte kort.

Annonse


I tillegg vil du ha muligheten til å kjøpe versjoner av MiniJam med innebygd lagringskapasitet opp til 64 Mb, i tillegg til kortplassene. Dette minnet kan også brukes til å lagre annen informasjon fra Visor, ikke bare musikk.

InnoGear vil samarbeide med MMC-produsenten Scandisk om å selge minnekort sammen med mp3-modulen.

Mange funksjoner

Modulen vil også ta bruk av Visors innebygd mikrofon, og gi mulighet for opptak og avspilling av tale.

Selve spilleren har en rekke skjermbilder hvor du kan sette opp playlister, se informasjon om mp3-filene og justere lyden med equalizer. I likhet med den populære mediespilleren WinAmp er det også mulighet til å skifte utseendet til MiniJams programvare ved å laste ned ”skins” fra internett.

MiniJam bruker batterikraft fra Visor og kan ifølge InnoGear spille i over fem timer på de to AAA-batteriene. Mp3-spilleren har også en egen tilkoblingsmulighet for ekstern strøm adapter. Blant annet vil selskapet selge tilleggsutstyr som sigarett- og kassetadaptor slik at du kan høre på mp3 i bilen.

For mer informasjon om MiniJam, besøk www.innogear.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse