Døving, Marit (10.03.00)

Annonse


Consorte jakter penger

Døving, Marit (10.03.00)På gråmarkedet ble Consorte Tele priset til nærmer to milliarder kroner i vinter, melder Finansavisen. Etter det har verdiene forsvunnet, etter som tungsinnet har seget inn på gråmarkedet. Selskapet prises i dag til vel 750 millioner kroner.

Inngående samtaler

Kommer pengene skal Tele Consorte presentere sitt system internasjonalt. Mens de fleste andre teleselskap ønsker kontroll over utgående trafikk, så vil Consorte ta hånd om den inngående.

Med utgangspunkt i Alcatels telefonsentral System 12 har selskapet utviklet et eget konsept.

70 kunder

Avansert styring av inngående samtaler er en sentral del av systemet. Samtidig skal kundene ha oversikt over trafikkbelastning- og mønster. Selskapet skal nå ha 70 norske bedrifter som kunder, og venter flere nordiske kunder, etter hvert som selskapet blir etablert i Danmark og i Sverige.

Annonse


Consorte betegner Storbritannia, Frankrike og Tyskland som spesielt interessante. Selskapet melder at de arbeider med å få satt opp nødvendig infrastruktur i Stockholm og i København, og er i ferd med å inngå avtaler. Selskapet melder at de har ambisjon om å etablere seg i nærmere 10 europeiske land innen nyttår.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse