Annonse


Wap-telefon til én krone

Gjennom enkelte mobilforhandlere kan du nå kjøpe Motorolas Talkabout T2288 for én krone. Betingelsen er selvfølgelig at du binder deg til en operatør for en lengre periode.

Telenor Mobil hevder at det er forhandlerne som nå har dumpet prisene. Noen storsubsidiering i likhet med sommerkampanjene for noen år siden, blir ikke aktuelt. NetCom vil i sommer subsidiere wap-telefoner med mellom 600 og 800 kroner pr stykk, skriver Aftenposten.

Godt wap-salg

Mellom jul og påske var det relativt dyrt å kjøpe wap, men fra påske har prisene sunket i sammenheng med at nye telefoner har kommet på markedet. Samtidig har wap-salget økt.

Annonse


Ifølge Aftenposten var det solgt 100.000 telefoner i første kvartal, og de mener også at det er solgt minst like mange i andre kvartal. Stemmer disse tallene vil Norge ligge på verdenstoppen innenfor wap-penetrasjon.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse