Annonse


Test ASP på nett

På siten AppsAlive har du nå muligheten til å teste deres muligheter.

Progress Software tilbyr programvareløsninger og produktløsninger for næringslivssegmentet, slik som regnskapsapplikasjoner, program for database for de ansatte osv. Nå har de startet en egen tjeneste på nett for å lokke til seg flere kunder.

På nettstedet AppsAlive har du muligheten til å teste 20 ulike applikasjoner fra et utvalg med ASP-leverandører.

Se applikasjonenes muligheter

– På AppsAlive får brukerne muligheten til å se noen av applikasjonenes muligheter og hvordan de fungerer i et ASP-miljø, forteller Lars Lersveen , adm. direktør i Software Progress Norge, til ITavisen.no.

Annonse


Eksempel på programvare som nå finnes tilgjengelig i demo-versjon er lønnsbetalingssystemet HBS.Pay, ressursbookingsystemet WebCHART, administrasjonssystemet Compar Point-Of-Sale Management System og forsikringssystemet Figtree Systems Online.

Tror på vekst

På verdensbasis har det amerikanske selskapet 20.000 brukere, men Lersveen håper og tror på en sterk vekst i inneværende år.

Selskapet er primært en programvareleverandør og utvikler databaser og verktøy som hjelper andre programvareskapere å utvikle sine applikasjoner. I Norge har Progress Software nå 13 ASP-partnere.

– Hovedsakelig er vi en programvareleverandør men vi beveger oss mot å stadig levere flere tjenester. Kundene trenger bistand og rådgivning og her må vi yte hjelp, sier Lersveen.

Engstelige selskaper

– Hva er den største bøygen mot at ASP-løsninger ennå ikke har fått skikkelig gjennomslag?

– Ennå er selskaper meget engstelige for å gi slipp på sine egne løsninger, men etter hvert som levetiden til ulike løsninger blir stadig kortere trenger selskapene å snu seg fortere, mener Lersveen.

Tidkrevende

Å besøke portalen er ikke så tidkrevende i seg selv, men for hver applikasjon du skal forsøke ned må du gjennom en registrering. Det er også en fordel om man kjenner til hvordan et administrasjonssystem osv fungerer, for å få til en fruktbar testing av systemene.

Progress.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse