Annonse


Siemens selger C28 til lavpris

Salgssjef for GSM i Siemens, Even Andal sier til wapland.no at man til nå har levert 8.000 slike telefoner til Statoil og 2.000 til Elkjøp. Telefonen selges i samarbeid med Sense og med god drahjelp fra en reklamekampanje på P4 har omsetningen gått over all forventning. Andal bekrefter at man nå forhandler om å legge ut en ny ladning telefoner i samme konsept.

Forbedret C25

Men selv om telefonen innholdsmessig er den samme som C25, så er det visse forskjeller. Designet er forbedret, det samme er strømstyringen i telefonen. Det betyr at C28 har noe lengre levetid på batteriet enn hva tilfellet var med C25. Begge har en oppgitt taletid på 5 timer, mens standby-tid er oppgitt til henholdsvis 100 og 160 timer.

Softwaren i telefonen er den samme som på de siste utgavene av C25.

Annonse


Lavprismarkedet

Da vi testet C25 i mars 1999 kostet telefonen 1.990 kroner. Nå er den på vei ut av butikkhyllene, men fortsatt selges den gjennom Telehuset som oppgir prisen med abonnement til 895 kroner. Tilsvarende pris for C28 hos Statoil/Elkjøp er 699,- (Sense-abonnement).

Samleobjekt?

Siemens satser imidlertid tungt på sine nye modeller i 35-serien (C, S, og M35) og vil ikke holde lenge på C28. Allerede før jul kan telefonen være historie. Med en så kort omløpstid risikerer telefonen å ende opp som samleobjekt….

C28 er en enkel mobiltelefon uten muligheter for data/faksoverføring. Den er liten og lett og egner seg godt for den som bare skal bruke telefonen til å ringe eller sende tekstmeldinger med.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse