Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gps-modul til Visor

Sakte men sikkert dukker det opp flere og flere moduler til den utvidbare pda-en Visor. De siste ukene har flere lagringsmoduler blitt tilgjengelig. Nå er også en brikke med gps rett rundt hjørnet.

Det begynner å bli litt valgmuligheter for ekspansjonsporten til Visor. Dagens problem er kanskje at det bare er mulig å bruke én modul, men man får heller prøve å ta en ting av gangen.

Også infotjenester

GeoDiscovery lanserer i disse dager sin modul, Geode, som bruker Global Positioning System (GPS) til å finne ut nøyaktig hvor brukeren befinner seg.

Videre planlegger GeoDiscovery en full pakkeløsning med komplimenterende guide- og infotjenester på web, og naturligvis en applikasjon for Palm OS, som benytter seg av lokasjonstilpasset innhold.

Andre nyheter

Andre nyheter på modulfronten er en 8MB Flash lagringsmodul, og et backup-kort, som ved et enkelt knappetrykk tar en full sikkerhetskopi av hele innhold på Visor.

Den lille datamaskinen kan for eksempel miste data ved batterimangel eller systemkrasj. Da vil backup-modulen være svært nyttig, særlig for folk som ikke har som vane å synkronisere mot pc-en, samt de som er ute på lengre reiser.

For å vite mer om Geode, se www.geodiscovery.com.

De andre modulene finner du på hs.palmgear.com.