Annonse


Spill Kickagotchi på wap under EM

For svenske iobox.se har i forbindelse med europamesterskapet i fotball laget et lite spill der du kan totalstyre livet til den egen lille spiller. Vel, spiller blir vel kanskje litt drøyt å kalle det. Tross alt er det snakket om en litt halvfet teddybjørn.

Østens invasjon

Spillet heter Kickagotchi og som du kanskje skjønner ut fra navnet er det snakk om en lite Tamagotchi-klone. Dette er det ”populære” datadyret som invaderte Norge fra det fjerne Østen for noen år tilbake, med sine irriterende lyder og gester.Kickagotchi-mål

Heldigvis er det ikke noen slitsomme lyder i Kickagotchi og for oss fotballinteresserte er det brått en god del artigere enn originalen. Mulighetene består i at du må få din lille teddy til å spise, trene, jogge, spille ball og ikke minst score mål. Har du ikke lykken med deg kan du alltids sparke den for å prøve på nytt med en ny liten teddy.

Annonse


Kjedelig pausefyll

Spillet har vel ikke evig levetid, med tanke på at man går fort lei av Kickagotchi. Men det er alltids kjekt å spille inn i en liten pause, eller når kampen på tv er så kjedelig at du holder på å dø.

Vil du spille Kickagotchi må du registrere deg på iobox.se sine sider (www.iobox.se. Når det er gjort kan du logge deg inn med navn og passord på wap-sidene til svenskene (wap.iobox.se) eller via iobox.se sin wap-surfer på websidene. Spillet finner du under menyen M-Entertainment.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse