Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Useriøs nettside på alvor

Skal du ha et skikkelig seriøst surfetips, bør du ta en titt på noe av det mest useriøse. Yttermera tar mål av seg til å publisere parodi og satire på nett – med høy kvalitet!

humor
Det svenske nettstedet har som slagord »Seriøst useriøst». Yttermera åpnet 31. januar i år, men gikk tidligere under navnet Dumheter. Svensken Peter Ericsson står bak.

Her kan du eksempelvis lese i spalten »Annonsens» (nesten ordentlig) om idiotmusen – en annonse for de som ikke takler IT. Se også annonser for ordentlige gubbebiler.

Verste nettguide

Ellers kan du finne »Nordens verste guide til Internett». Og tidsriktig nok, har nettstedet et eget kvinnetema under vignetten »Evilina», som er »For deg som ikke forstår deg på menn, og langt mindre forstår deg selv».

Artikkelen »Ti ting som kvinner aldri kommer til å forstå om menn» anbefales.

Kontakt og tips

Yttermera tilbyr også en kjærlighetstjeneste, med både kontaktannonser og gode tips. Les for eksempel om et tyvetalls tips for å imponere jenta, og om de to tipsene som skal til for at jentene imponerer guttene: »Vis deg naken» og »Hent øl» – det nevnes intet om rekkefølgen.

Les mer om det seriøst useriøse på home.swipnet.se/yttermera/.