Annonse


Motorola-telefon kommer ikke

Motorola har nemlig bestemt seg for at de ikke har råd til å lansere telefonen noe sted i verden. Grunnen skal være at de i stedet vil satse stort på opptakten til 3G, som vil være gprs, skriver det svenske fagtidsskriftet Mobil.

– P1088 er et såpass avansert produkt at det ville kreve ganske store ressurser for å markedsføre den på en god måte. Vi, som alle andre selskaper, har begrensede utviklingsressurser, sier Holger Fritz, som er salgsdirektør hos Motorola Sverige.

Nyttig kunnskap

Men han er ikke enig i at P1088 har blitt utviklet forgjeves.

Annonse


– Det er den først ”smartphone” som er java-basert. Den kunnskapen vi har fått i utviklingen av P1088 vil vi kunne bruke i utviklingen av andre ”smartphones”, sier Fritz.

Etter sommeren skal Motorola lansere sine første gprs-telefoner, og noe senere skal de første ”smarte” telefonene, skriver Mobil.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse