Annonse


Antivirus til Palm

Ved å abonnere på den nye informasjonstjenesten for antivirus kan brukerne holde seg kontinuerlig oppdatert på det siste av virusinformasjon og antivirusløsninger, skriver selskapet i en pressemelding.

Virusenes 10-på-topp

Blant det man kan få vite gjennom et abonnement på infotjenesten er en 10-på-topp listen over de til enhver tid mest aktive virusene i verden. Man kan også søke i et eget oppslagsverk med korte beskrivelser av alle kjente virus.

Tjenesten er spesielt myntet på system- og nettverkadministratorer som er mye på farten, ved at viktig informasjon er raskt og lett tilgjengelig.

Annonse


Uvurderlig tjeneste

– Trend Micro forsøker hele tiden å yte bedre service ved å bruke det siste innen teknologi. Rask og enkel tilgang til Trends antivirus-informasjonssenter kan være uvurderlig i en krisesituasjon, sier Lars Haglund, nordisk produktmarkedssjef i Trend Micro.

Programmet som trengs for å abonnere på informasjonssenteret er gratis og kan hentes hos www.antivirus.com/palm/.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse