Annonse


Microsoft inn i mobiltelefonene

I et møte i Seoul nylig inngikk Bill Gates en avtale med visepresident Lee Ki-Tae i Samsung, om at mobilprodusenten skule bruke programvare fra Microsoft i sine CDMA og GSM-telefoner, skriver Telecom Asia.

Pocket PC i telefon

Foruten å ta i bruk Mobile Explorer skal Samsung implementere Windows CE, eller Pocket PC som det nå heter, i enkelte nye telefonmodeller. Programvaren muliggjør blant annet surfing på wap og funksjoner som email, intranett, og støtte for PIM.

Ericsson på sin side er bundet av sin avtale med programvarehuset Symbian, og har ingen planer med å bruke operativsystem fra Microsoft i sine produkter, poengterer TelecomAsia.

Annonse


Foreløpig er Ericssos R380 det eneste annonserte produktet som skal bruke Symbians operativsystem, EPOC.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse