ISDN-bruker

Annonse


Gratis nattsurfing

ISDN-brukerMen selskapet kan få en tøff jobb i marked med allerede mange etablerte internettilbydere. Selskaper står nærmest i kø for å bli internettilbydere. Torsdag var det Libertysurf.com som lanserte sin tjeneste for det norske markedet. Onsdag lanserte pan-europeiske World Online sine tjenester.

For å kapre markedsandeler tilbyr LibertySurf gratis surfing mellom 24:00-06:00, mens det resten av døgnet vil være vanlig lokaltakst som gjelder.

Plass til 1500 brukere

På natten kan brukeren ringe til et gratis 800-nummer men det er kun plass til 1.500 surfere samtidig. Du kan altså risikere å måtte stå i kø eller ta til takke med lokaltakst.

Selskapet mener selv at de ikke er spesielt sent ut på det norske markedet og henviser til en ny undersøkelse for å understreke dette.

Annonse


– Vi har gjennomført en undersøkelse i det norske markedet som viser at 80 prosent er villige til å bytte internettleverandør dersom det er penger å spare, sier adm. direktør i LibertySurf Norge, Christian Wilse.

Wilse understreker at de ikke har troen på at Telenor kan innhentes på det norske markedet, men at målet er å bli blant de tre største.

Renn av selskaper

LibertySurf får et hardt marked å konkurrere da det nærmest har vært et renn av selskaper som tilbyr Internettilgang. Onsdag var det var det World Online.com som lanserte sin tjeneste på det norske markedet, og i likhet med LiberySurf henveder de seg til privatmarkedet.

Tilbudet fra Liberty vil ikke være evigvarende men Wilse ønsket ikke å si noe om hvor lenge det eventuelt vil vare.

Syv i Europa

LibertySurf har med sin norgessatsning etablert seg i syv europeiske land.

-Vårt mål er å bli blant de største i Europa, sier adm. direktør Wilse. I dag er internettilbyderen nest størst i Frankrike og tredje størst i Storbrittania.

Reklamen finansierer

Som hos en rekke andre nettilbyderne vil kundene få tilbud om e-post, hjemmeside og talepostkasse.

For å finansiere de gratis tellerskrittene satser selskapet på reklame. Når du benytter deg av tjenesten vil det til enhver tid være et softbanner med logoknapper som følger deg rundt på nettet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse