Annonse


Tar opp kampen mot pda-virus

Med unntak av Timofonica, viruset som skulle spre seg via sms, har vi foreløpig ikke sett datavirus som i særlig grad angriper mobile enheter.

Allikevel mener Symantec at Palm OS er like utsatt for angrep av vanlige typer virus som vanlige stasjonære operativsystem, ikke minst tatt i betraktning det store antallet forskjellig programmer og applikasjoner som Palm kjører.

Ny risiko

– De nye terminalene for mobilt Internett bringer ny risiko og nye utfordringer. Etter hvert som bedrifter utvider sine nett med håndholdte enheter, vil det bli nødvendig å sikre program og data på disse nye plattformene, sier teknisk sjef Ron Moritz i en melding fra Symantec.

Annonse


Blant utfordringene ved å lage antivirusprogram for pda er den begrensede minnestørrelsen og den lave lagringskapasiteten, noe som gjør det nødvendig å utvikle nye og mer effektive algoritmer og teknologier for å oppdage farlig programkode.

Besøk Symantec på www.symantec.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse