Foto: Jørgen Berner Ross

Annonse


Sense får svensk distribusjon

Foto: Jørgen Berner RossGEAB vil fra og med 13.juni begynne å markedsføre og selge Sense Mobile abonnement til konsumenter og småbedrifter gjennom sine 47 butikker over hele Sverige.

– GEAB The Phone House er Sveriges mest kompetente faghandelkjede innen mobiltelefoni og blir derfor et viktig komplement til vår distribusjon som hittil har vært konsentrert til stormarkeder, sier adm. direktør Nadir Nalbant i Sense i en pressemelding.

Bedre i Sverige

– Samarbeidet med GEAB The Phone House vil styrke vår distribusjonskraft i Sverige betraktelig og vil bidra til at vi vil være representert i bykjerner over hele Sverige, sier Nadir Nalbant.

– Vår ambisjon er å være Sveriges største uavhengige forhandlerkjede innen mobilkommunikasjon og vi vil alltid bestrebe oss på å tilby våre kunder de rette produkter og tjenester som dekker deres behov. Sense sitt tilbud retter seg mot en del av markedet hvor vi ser et stort utviklingspotensialet. Med bakgrunn i dette er det naturlig for oss å innlede et samarbeid med Sense, sier Daniel Lindholm, markedssjef i GEAB The phone House.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse