Annonse


Handspring skal ut til folket

Ti millioner aksjeandeler skal selges ut til allmennheten, med en aksjepris på mellom 153 og 171 kroner. Aksjeprisen ble satt ned for to uker siden, fra mellom 171 og 189 kroner, på grunn av det store kursfallet til markedslederen Palm og den generelle nedgangen på børsen, hevder CNET.

Palm trekker ned?

Men noen analytikere tror Handspring kan falle ytterligere før den kommende noteringen, ikke minst på grunn av den oppspissete konkurransen på det håndholdte markedet, og selskapets nære tilknytning til Palm.

Handspring er et selskap som er så og si snytt ut av nesa til Palm, med samme grunnlegere og samme operativsystem. Palm har i disse dager blant annet problemer med å møte etterspørselen fordi de ikke har tilgang på nok LCD-skjermer og flash-minne.

Annonse


Selv om Handspring hevder å ikke lide av de samme problemene som storebror, tror analytikere i IDC at assosiasjonene med Palm kan skape kursproblemer når selskapet lanseres på børsen, ifølge CNET.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse