Annonse


Tyrkisk storkontrakt for Nokia

Finske Nokia har fått sin største kontrakt hittil, og en av de største kontraktene på GSM-nett noensinne, heter det i en melding fra selskapet.

Telsim melder at de etter en reklamekampanje har fått 1,2 millioner nye kunder de to siste månedene på forhåndsbetalte løsninger.

Den tyrkiske mobiloperatøren Telsim har vært en trofast kunde hos Nokia siden 1994. Selskapet har nå om lag tre millioner mobilkunder, og skal utvide slik at de kan ta imot nesten en og en halv million nye kunder.

Nokia skal bygge ut Telsims GSM 900-nett med sentraler, radiolinker og med nett- og servicetjenester. Kontrakten går over tre år. Det er ventet at de nye kundene vil bruke kontantkort. Ved utgangen av år 2001 er det ventet at det vil være femten millioner mobilkunder i Tyrkia.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse