Annonse


Ny dato for Siemens S35i

Nå er ikke tre uker all verden i det mobile univers. Fra tidligere har det vært mer regelen enn unntaket at telefonlanseringer er utsatt. Enkelte modeller har vi ventet på i flere måneder uten at leverandørene ennå kan si når de faktisk vil dukke opp.

Bedre display

Når vi venter så utålmodig denne gangen er det fordi vi har store forventninger til S35i. Telefonen er en ren profftelefon med innbygget IrDA, vibrasjonsvarling, kalender og mye mer.

Særlig gleder vi oss til en fullstendig test av wap-funksjonaliteten, som skal være bedre på S35 enn på folkewappen C35i. Det er særlig skjermen som skal gjøre dette til en bedre wap-telefon.

Annonse


Sportswappen

Også M35i skal om kort tid være klar for Norge. Dette er sportsutgaven av C35i, uten antenne, med friske farger og med støt- og sprutsikkert chassis. I tillegg har telefonen fått sportsfunksjoner som stoppeklokke etc.

Denne telefonen skal etter planen leveres i midten av juli, så for de som har sen sommerferie i år….

Alle gode ting er tre

Det tredje produktet vi venter på er IC35, kommunikasjonssentralen som er på størrelse med et sigarettetui og som blant annet gir deg wap, smartkortleser og e-post hvor du enn måtte befinne deg.

IC35 finnes allerede i andre land, men kommer ikke til Norge før det foreligger en nordisk versjon. Dette vil ventelig skje i slutten av juli.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse