Hopp til navigasjon Hopp til innhold

SuperOffice med telefoni

Teleselskapet Consorte skal nå samarbeide med SuperOffice om tettere integrasjon av kundedata og telefoni. Målet er å kapre flere kunder på kontormarkedet.

Consorte er en av de nyere norske aktørene innen telefoni, og teleselskapet satser tungt på intelligente telefoniløsninger. Selskapet har spesialisert seg på håndtering av inngående løsninger til større bedrifter og kundesentre.

SuperOffice på sin side leverer kontorpakker for håndtering av kundedata, og sammen ønsker de to aktørene å tilby mer skreddersydde løsninger for sine kunder.

– Consortes integrasjon mellom våre løsninger og bedriftenes telefonsystemer er et fint eksempel på løsninger man ser nytten av umiddelbart, sier konsernsjef Une Amundsen i SuperOffice, til Finansavisen.