Annonse


Nokia fikser 7110-problemer

Problemet hittil har vært at når man leverer inn telefonen oppgraderes programvaren i telefonen automatisk. Når dette skjer slettes minnet i telefonen noe som kan være ødeleggende for en velfylt telefonliste.

– Grunnen til minneproblemet er at SIM-kortene, enn så lenge, har for lite minne. Man kan virkelig sette spørsmål på hvorfor det ikke finns mer plass, sier Mads Eriksen, markedssjef i Nokia i Skandinavia, til det svenske fagtidsskriftet Mobil.

Kommer programvare

Nå lanserer imidlertid Nokia programvare som fikser problemet ved at man når som helst kan ta backup av minnet på telefonen. Helt klart en funksjon som vil være nyttig til mer enn bruk når telefonen skal på service.

Annonse


PC Suite 3.0, som programmet skal hete, skal ligge i butikkene i løpet av et par uker, hevder Mobil.

– Om programmet følger med når man kjøper telefonen eller om man må kjøpe det separat vet jeg ikke ennå. Jeg vet heller ikke hva et slikt program kommer til å koste, sier Eriksen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse