Annonse


Følg Euro 2000 på din Palm

Ikke så overraskende kanskje at det nå rett for fotball-EM dukker opp programmer som kan forbedre hele fotballopplevelsen. Vel, forbedre og forbedre. Det kan vel diskuteres. Men i disse streiketider kan vel kanskje det meste hjelpe mot nedturen som kan komme fra NRK i morgen.

Ikke automatisk

Euro 2K heter programmet fra TinyStocks og der har man full kampoversikt, med hvilke kamper som spilles hvor og når. I tillegg får man oversikt over lagene og deres motstandere, komplett med oversikt over lagenes individuelle spillere, melder nettstedet NorPilot.

Nedturen med dette gratisprogrammet er at det ikke automatisk oppdaterer resultater og statistikk via nettet, men du kan allikevel få oppdatert deler av dette ved å taste inn kampresultatene selv. Litt tungvint kanskje, men hva gjør man ikke for fotballinteressen.

Annonse


Gjør EM interessant

Er du interessert i å gjøre Euro 2000 ennå litt mer spennende kan du gjøre som oss her på wapland.no og ITavisen.no – vi har en tippekonkurranse som går gjennom hele EM, i tillegg til at vi har meldt oss på i drømmeligaen på engelske The Times (www.the-times.co.uk/fantasy/).

Vil du bare ha tak i programmet Euro 2K fra TinyStocks kan du laste ned dette her: www.tinystocks.com/download/euro2k.zip

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse