Gates, Bill (Telecom 99)

Annonse


Bill Gates anker domsslutning

Gates, Bill (Telecom 99)Og slik kommenterer Bill Gates dommerens beslutning:

– Dette er starten på et nytt kapitel i denne saken. Vi vil anke denne beslutningen, og vi mener å ha et veldig sterk ankesak. Vi tror at denne befalingen er inkonsistent med tidligere beslutninger fattet av ankeretten, med fundamentale rettigheter og med markedsrealitetene. Hver dag ser forbrukerne mer konkurranse, lavere priser og en økonomi bygd på innovasjon, sier Microsofts styreleder.

Sent onsdag kveld norsk tid sendte Micrsoft ut i en pressemeddelelse med sine kommentarer til dommer Thomas Penfield Jacksons beslutning.

– Forbrukerne rammes

Bill Gates hevder at det er forbrukerne som vil rammes av dommerens beslutning om å dele selskapet i to.

Annonse


– Denne planen vil undergrave vår høyteknologiske økonomi, skade forbrukere, gjøre datamaskiner vanskeligere å bruke, og ha innflytelse på tusenvis av selskaper og ansatte i hele den teknologiske industrien, hevder han.

– Uforstandig

Gates mener det er flere elementer i domsslutningen som ikke er helt fornuftig.

– Dette er ikke bare snakk om en oppsplitting. Men det er også faktisk snakk om at vi må overlevere det vi gjør til våre konkurrenter, i stedet for at vi kan ha fordel av våre egne innovasjoner.

– Sterk ankesak

Ledelsen og advokatene i Microsoft har langt i fra tenkt å gi opp å bevare selskapet samlet.

– Microsoft har en veldig sterk ankesak, fordi denne beslutningen er stikk i strid med andre høyere domsslutninger, sier Gates.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse