Ballmer, Steve

Annonse


– Vi vinner, sier Ballmer

Ballmer, SteveI dag, onsdag, holder Steve Ballmer innledningsforedraget om Windows DNA 2000 under Microsoft Developer Day på Holmenkollen Park Hotell i Oslo. Steve Ballmer er Microsofts administrerende direktør og Bill Gates’ høyre hånd.

Da Ballmer i går besøkte Wien, var han overbevist om at Microsoft ville fortsette som ett selskap:
– Bare slik kan vi fortsette å imøtekomme kundenes behov og integrere nye egenskaper i Windows, sa Ballmer i følge nyhetsbyrået Reuters.

Oppsplitting verst for kundene

– En oppsplitting ville være svært dårlig for aksjeeierne og verre, mye verre, for våre kunder, sa Microsofts administrerende direktør.

Ballmer avslo å kommentere undersøkelsene som EUs konkurransemyndigheter har iverksatt. De er i følge Reuters urolige for at Windows 2000 kan ta kvelertak på andre selskaper som utvikler programvare for e-handel.

Annonse


Overtar europeisk kabel-TV

Ballmer hadde tiltro til at Microsofts planlagte kjøp av 29,7 prosent i det britiske kabelselskapet Telewest Communication ville gå i orden i løpet av noen måneder.

EUs konkurransemyndigheter er bekymret for at oppkjøpet vil redusere konkurransen i den europeiske kabel-TV-bransjen.

Microsoft eier allerede 7 prosent i nederlandske United Pan-Europe Communications (UPC), som nå drøfter en allianse med Telewest. Som kjent er UPC også store i Norge.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse