Psion Connect

Annonse


Psion lover IT-sjefene enklere hverdag

Psion ConnectProgramvarekonflikter og kostbare kabelfeil har vært mange IT-sjefers mareritt. Med en kabel hit og en kabel dit, samt flere ulike komponenter tilkoplet maskinen er risikoen for problemer overhengende.

Det er dette Psion Connect mener de kan gjøre noe med, når de i går lanserte sin nye serie LAN Global Gold Card.

Alt i ett-kort

Den nye LAN Global-serien kommer enten som 16-biters PC Card, eller 32-biters Cardbus. Kortene finnes i de tre basisvariantene Ethernett-kort med oppgraderingsmuligheter, Ethernett med modem og oppgraderingsmulighet og et rent Ethernettkort.

De oppgraderbare kortene skal kunne gi mulighet for LAN, Modem, GSM, ISDN og Charge Link.

Annonse


Livstidsgaranti

Kortet er testet og skal virke sammen med minst183 forskjellige mobiltelefoner. Skulle du like vel få problemer kan du sende kortet inn og få pengene tilbake. Psion Connect har så stor tro på sine produkter at de lover livstidsgaranti både på selve kortet og de tilhørende kabler. I tillegg har Psion et gratis supportnummer for den som trenger veiledning under veis.

Brukervenlig

For den IT-ansvarlige i bedriften dreier det seg om en plattform som installeres på maskinen en gang for alle. Installeringen skjer ved hjelp av en veiviser, og det eneste som kreves er at du er i stand til å sette opp IP-adresser etc. på maskinen.

For den enkelte bruker betyr det at du har får dekket alle behov for ekstern tilknytning på ett og samme kort.

Tilpasset ulike standarder

Produktsjef i Psion Connect, Robert Price har stor tro på den nye kortserien, og at Psion med dette vil kapre større andeler av Ethernettmarkedet. Referansegrupper har også gitt gode tilbakemeldinger på konseptet.

-Dagens PC-kort er for lite fleksible, og ofte er portene på PC-en plassert slik at du må ta ut det ene kortet for å kunne bruke det andre. Dette slipper du med Psions nye LAN Global-serie, sier Price. Dessuten har Psion gjort mye for å imøtekomme de mange ulike standardene i ulike land, og kortet skal nå kunne anvendes over det meste av kloden.

Nye produkter

Psion jobber også med å øke sikkerheten, og vil i juli presentere det de kaller Quickswitch Corporate LAN securitymode.

Deretter kommer softwaren som tar seg av diagnostiseringen og Connect Manager som lar deg styre alle dine tilkoblinger fra laptopen. Til høsten kommer også et kort med Bluetooth.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse