Skjermdump

Annonse


Digital bakke-TV vist fram

SkjermdumpSendingene er de første over det digitale bakkebaserte bredbåndsnettet. DTT (digital terrestrial TV) muliggjør trådløst og bærbart mottak av bredbåndstjenester.

Digital bredformat

Norkring vil vise digitale sendinger i 16:9 bredformat og ny type bærbare fjernsynsdisplay og nytt programinnhold, i forbindelse med de Nordiske TV-dagene i Bergen. Presentasjonen skjer i SV-bygget på Universitetet i Bergen fra 7. til 9. juni opplyser selskapet i en pressemelding.

Norkring planlegger å bygge ut DTT i Norge. Digital Terrestriell TV er den nye plattformen for fremtidens kringkasting av video, data og lyd. Selskapet bygger nå i første omgang ut et prøvenett, som vil få en dekning på 25 prosent.

Det planlegges kommersiell lansering i løpet av 2001. DTT vil kunne erstatte dagens analoge bakkebaserte plattform.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse