Annonse


NamePlanet med egen e-post på wap

Det nye produktet fører til at de 300.000 medlemene på NamePlanet.com ikke lenger er avhengig av en PC for å kommunisere via e-post. Man trenger lenger sitte på kontoret for å vente på en viktig e-post. Man bærer i stedet postkassen med seg i lommen, skriver NamePlanet.com i en pressemelding.

Selskapet tilbyr e-postadresser av typen [email protected], og lanserte sin tjeneste 1. februar i år. Tjenesten skal være tilgjengelig på åtte forskjellige språk.

Mer fleksibel

– Vi er veldig fornøyd med å kunne utvide tjenesten vår ved å tilby et wap-grensesnitt. Det gjør bruken av e-posten til NamePlanet.com mer fleksibel. Jeg leser og sender selv e-post fra telefonen, og synes det er utrolig praktisk, sier CEO i NamePlanet.com, Lars-Odin Mellemseter.

Annonse


Wap-tjenesten er utviklet av den tekniske avdelingen i selskapet og den skal være testet og utprøvd på alle dagens wap-telefoner. For å lese e-posten over wap må man kun logge seg inn på NamePlanet.com med sitt vanlige brukernavn og passord.

Er du ennå ikke medlem av tjenesten, kan det gjøres her: www.nameplanet.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse