Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Kjøper ti prosent av Chello

Britiske Telewest Communications kjøper trolig ti prosent av kabelselskapet Chello denne uka. En av de største eierne i Telewest er Microsoft.

Chello
Microsoft har tidligere luktet på oppkjøp av europeiske kabelselskap. Telewest er Storbritannias nest største kabelselskap.

Hva prisen blir er usikkert. Markedet for teleaksjer har hatt sterke svinginger den siste perioden, og det har ført til at Chello har utsatt en aksjeutvidelse. I følge New York Times skal kilder som følger forhandlingene nært mene at United Pan-Europe kan godta andeler i Telewest som betaling.

Chello Broadband selger tilgang til Internett , og er en enhet i kabelselskapet United Pan-Europe Communications. Blant de store eierne i Telewest er Microsoft og Liberty Media Group, som igjen eies av teleoperatøren AT&T.