Annonse


Finn stjålne sykler med mobilen

Har du mistet en sykkel den siste tiden er det en god sjanse for at den kan finnes igjen, for Oslo Politikammer har en avtale med Viking Redningstjeneste AS om oppbevaring av stjålne sykler i Oslo-området.

Men man bør raske på, for syklene blir solgt på politiets sykkelauksjon hvis de ikke blir hentet av eier innen tre måneder fra datoen de ble gjenfunnet.

Forenklet tjeneste

Eier har tidligere vært ansvarlig for å sjekke om sykkelen står lagret hos Viking Redningstjeneste AS. Det er fremdeles slik, men nå er i hvert fall denne prosedyren forenklet en god del.

Annonse


Det har jo lenge vært mulig å sjekke om Viking har funnet sykkelen din via internett-tjenesten til Viking Redningstjeneste AS. Sammen med WAPsiden.no, har Viking gjort denne “Sykkelsøk”- tjenesten tilgjengelig via wap.

Ved å taste inn rammenummeret blir det gjort et søk i registeret til Viking, og dersom sykkelen finnes der, får man informasjon om hvordan sykkelen kan hentes.

Hjelper uheldige

– Vi tror at folk som har vært så uheldig og fått frastjålet sin sykkel, er svært interessert i å sjekke om sykkelen har kommet til rette. Ved å kunne sjekke dette via mobiltelefonen, har vi gjort denne søketjenesten langt mer tilgjengelig enn det den var tidligere, skriver selskapene i en pressemelding.

– Man kan nå utføre et søk i sykkelregisteret til enhver tid, uansett hvor man måtte befinne seg. Vi ser på denne tjenesten som en ekstra service som supplerer våre vanlige informasjonssider på internett.

Web-tjenesten finner du på www.vikingredning.no under ”sykkelsøk.”

Wap-tjenesten ligger i portalen til WAPsiden.no, og du kan finne den på: wapsiden.no/viking.wml

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse