Annonse


Ericsson med GPRS-telefon

R520 er en lekker telefon med en rekke finesser. I tillegg til å være en GPRS-telefon er R520 en telefon med trippelbånd, HSCSD (høyhastighetsdata), Bluetooth og wap.

– Ved å lansere den første GPRS-telefonen plasserer vi oss i en lederposisjon innen mobile håndsett, og sammen med vår plassering som nummer en innen infrastrukturen på telekommunikasjon gjør dette oss til en unik ”end to end” leverandør, sier Jan Ahrenbring i Ericsson Mobile Communications AB.

Ikke i år?

R520 er Ericssons sjette terminal med wap. Med GPRS vil bruken av mobilt internett bli raskere, mer funksjonelt og ikke minst billigere enn noen gang tidligere.

Annonse


Nå skal R520 testes av operatører og servicetilbydere, og først til vinteren vil et begrenset antall telefoner bli tigjengelig for forbrukerne. Dersom alt går etter planen fylles butikkhyllene opp i første kvartal 2001. Den som lever får se…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse