Annonse


ComputerLand går mot tele

IT-bedriften ComputerLand skal ikke selv bygge ut et stort produktspekter men operere som en forlengelse av eksisterende leverandører av teletjenester som Telenor, Enitel og ElTele.

– Mange bedrifter har behov for en rådgivende leverandør med solid kompetanse innenfor telekommunikasjon. Vi ser også en utvikling der det blir naturlig å integrere drift og support av tradisjonelle IT-systemer med kommunikasjonsløsninger, sier Eek til Finansavisen.

Hovedsakelig skal kommunikasjonsavdelingen yte spisskompetanse og råd kombinert med personlig service og oppfølging.

Ved å opprette et forretningsområde for telekommunikasjon kan ComputerLand ytterligere styrke tjenestetilbudet. Målsetningen er å vri stadig mer av virksomheten i over i det lønnsomme tjenestesegmentet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse