telefon(gammel)

Annonse


Telepriskrigen øker

telefon(gammel)– Onsdag lanserte vi et prisløfte til våre kunder, hvor vi lover våre privatkunder å alltid ha de laveste prisene fra hjemmetelefonen til fasttelefon i Sverige, Storbritannia og USA. Dette løftet akter vi å holde, sier informasjonsdirektør i Telenor Privat, Ole Tom Nomeland.

Dagens priskutt er et svar på Tele2s svar forleden dag.

Vil svare

Telenor senker dermed prisene ytterligere til disse landene fra 15. juni. I tillegg kutter selskapet prisene til Danmark og Tyskland ut over det som ble annonsert tidligere denne uken.

– Bakgrunnen for de nye reduksjonene er at andre teleaktører har svart på vårt første priskutt, sier Nomeland.

Annonse


Den nye Telenor-prisen til Sverige blir 68 øre pr. minutt, noe som er en reduksjon på 31 prosent. Til Storbritannia (England Skottland, Wales og Nord-Irland) går prisen ned med 40 prosent til 78 øre/min. Ny pris til USA er 98 øre/min., et priskutt på hele 42 prosent. Til Danmark og Tyskland blir ny pris 78 øre/min, et priskutt på henholdsvis 21 og 44 prosent.

Startprisen kommer i tillegg.

Mer rabatt

I tillegg til priskuttet kan privatpersoner få inntil 15 prosent rabatt på denne samtaletypen. Det betyr at prisen til USA blir 83 øre/min.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse