Postkasse, gammel

Annonse


Posten tror på epost

Postkasse, gammelI juni vil det tyske postverket tilby sine privatkunder gratis e-postadresser. Posten Norge vurderer å gjøre det samme. Da vil epost bli skrevet ut av Posten, og sendt videre i konvolutt, dersom mottageren ikke har egen epost.

Det hevdes at de nasjonale postverkene vil tape på at elektronisk post blir mer og mer utbredt.

– Vi ser med stor glede på økningen, men vi vet at det vil komme en stagnasjon i mengde brevpost som følge av konkurransen med e-post. Når denne stagnasjonen kommer, vet vi ikke. Posten er derfor hele tiden på banen og vurderer andre kommunikasjonsløsninger, sier Line Fredriksen, pressetalskvinne i Posten til Apor.

Hittil har Posten klart seg bra i konkurransen. I 1999 økte volumet på all brevpost med 4,5 prosent i forhold til året før.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse