Annonse


IBM får m-handelpartnere

Partnerskapet har blitt døpt Pervasive Computing Alliance, og består av nettspesialistene Agency.com, Razorfish, Rare Medium Group, Organic, Luminant Worldwide, Answerthink Consulting Group, og US Interactive.

Disse vil motta programvare og opplæring, for så å ta i bruk WebSphere Everyplace når de utvikler mobile løsninger for sine kunder, skriver Wall Street Journal.

Tidlig ute

– Vi vil være sikre på at vi er tidlig ute med nyttige partnerskap på tvers av industrien. De får tilgang til vår ledende teknologi, og vi får programvaren vår ut i et ekspanderende markdet, sier Jon Prial, markedssjef i IBMs Pervasive Computing Division.

For to måneder knyttet IBM forbindelser med store aktører som Cisci, Intel, Motorola, Ericsson og Palm. Nå håper IBM å posisjonere WebSphere som industristandard for m-handel, men analytikere tror konkurransen vil bli knallhard, ifølge Wall Street Journalist.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse