Annonse


WAPMan for Palm

– Vi vil gi våre kunder muligheten til å enkelt kunne utnytte muligheten som mobil kommunikasjon gir. Derfor leverer vi nå en wap-leser sammen med programvarepakken som følger våre produkter, sier produktsjef Liesbeth Lissens i en melding fra Option International.

For Palm og Windows

Wapfunksjonaliteten kommer i tillegg til applikasjonene for fax, SMS, og telefonregister som er del av Options programvare for Palm OS. WAPMan følger med gratis når du kjøper Options trådløse modem for Palm, Snap-On. Option lager også en utgave av WAPMan for Windows 95/98/NT.

Er du allerede kunde i Option, koster WAPMan 12 euro gjennom Options egne nettbutikk, eshop.option.com

Annonse


I tillegg har Option åpnet sin egen wapside, med linker til internasjonale waptjenester. Adressen er optionwap.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse