Annonse


Ny GPRS-telefon med PocketPC

Trium, Mitsubishis avdeling for mobiltelefoner, har en rekke spennende mobiltelefoner i porteføljen sin, og den nye modellen Mondo vil utvilsomt bli blant de gjeveste.

Mye å tilby

Og det skal ikke stå på spesifikasjonene. Trium Mondo skal etter sigende komme utstyrt med blant annet wapleser, PocketPC operativsystem, fargeskjerm, mp3-spiller, SIM Toolkit og innebygd handsfree. Telefonen er også klargjort for GPRS.

I tillegg er størrelsen hendig og overkommelig: 130mm x 90mm x 23mm er målene, og den skal visstnok veie skarve 200g, inkludert batteri.

Annonse


Sannheten om Mondo

Riktignok vil enkelte andre nettaviser her i landet ha det til at telefonen allerede er ute på markedet, men dette stemmer dessverre ikke. Det er tross alt snakk om et GPRS-apparat, og etter det wapland.no har fått vite er det snakk om måneder før Mondo er lanseringsklar.

– Trium Mondo er en GPRS-telefon, og vi håper på å få inn testeksemplarer i juni. Vi satser på å begynne å selge telefonen i Oktober, sier Claes Grinndal, markedsansvarlig for Trium i Norden.

Ellers er Trium er på vei nordover med flere av sine GSM-telefoner, og da er det ikke urealistisk å håpe på at vi i Norge kan få kloa i Mondo innen overskuelig fremtid…

Mer informasjon finner du på om telefonen på www.trium-gsm.com/ie/eng/p/mondo.mv

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse