Annonse


Fete mobiltelefoner til Norge

Mitsubishi var tidligere en viktig aktør i Norge med sine NMT-telefoner, men ramlet liksom fra racet da GSM kom inn i bildet, forteller Øivind Solli, nestkommanderende i Tele og Samband, Triums salgsagent i Norge.

– Det er et spørsmål om kapasitet. Det er enorm etterspørsel på Triums telefoner i Europa, og selskapet må først komme på overskudd med produksjonen, sier Solli.

Men likevel regner man med at Trium vil entre det norske markedet i løpet av høsten. Den sexy modellen Cosmo (bildet) er en av de mest aktuelle telefonene for norgeslansering i første omgang.

Annonse
Hard konkurranse

– Det er tungt å komme inn i det nordiske markedet, hvor Nokia og Ericsson er så sterke. Det krever store investeringer, og Norge er ikke akkurat det mest økonomisk fruktbare markedet med sine 4,5 millioner innbyggere. Likevel er det rimelig å anta at Trium-telefoner vil dukke opp i norske butikker i løpet av høsten, sier Solli til wapland.no.

Trium har en rekke spennende telefoner i bakhånd, blant annet den kommende nye PDA-telefonen Mondo, med wap, PocketPC og visstnok GPRS. Forhåpentligvis vil vi se flere av disse produktene i Norge innen kort tid.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse