Foto: Arnt Sommerlund

Annonse


Blid som en SOL

Foto: Arnt SommerlundAllerede nå har Din Side ansatt en ledelse i Sverige, og det samme vil skje i Finland i løpet av få dager.

Det råder nå fred og fordragelighet mellom SOL-sjef Kristin Skogen Lund og DinSide-sjef Bernhard Steen. SOL har inngått en intensjonsavtale med hovedaksjonærene i Din Side AS om et mulig kjøp av samtlige aksjer i selskapet.

Som et nyforelsket par kunne sjefene for SOL og DinSide erklære, at de endelig har funnet frem til hverandre og at de nå vil forplikte seg til noe mer varig. Tidligere i vinter kranglet de to partene heftig i retten, men nå er det freden som råder.

– Vi har en stund ønsket at nettopp SOL skulle kjøpe oss opp, uttalte en strålende fornøyd Bernhard Steen på pressekonferansen.

Annonse


– Nå har vi inngåtte det jeg anser som det perfekte ekteskap. Vi klarte ikke si nei da tilbudet kom, fortsatte Steen.

Flere aktuelle kandidater

Steen påpekte at avtalen er meget gunstig for dem, både økonomisk, strategisk og samarbeidsmessig. Flere mulige kandidater ble vurdert, men strategisk var det ingen som kunne måle seg med SOL, i følge Steen.

Din Side er allerede i gang med å rulle sitt konsept utover Norden men den inngåtte avtalen SOL setter ytterligere fart på planene.

Skal integreres i alle SOL-portaler

– Allerede nå har vi ansatt en ledelse i Sverige, og innen få dager vil det også være ansatt en ledelse i Finland. Deretter skal konseptet spres utover Norden og integreres i SOLs øvrige nordiske portaler, sa en meget lykkelig Steen.

– Vi er også lykkelige med avtalen, sa den norske SOL-sjefen Kristin Skogen Lund.

Hun påpekte at temaområdene til DinSide er noe av det viktigste innholdet på SOLs portal i dag.
– SOL må også øke kvaliteten på sitt innhold og denne avtalen vil være med på å bidra til dette, sa Skogen Lund smilende som en SOL.

Skogen Lund blir styreformann

Berhard Steen skal fortsette som administrerende direktør og ansvarlig redaktør, men Kristin Skogen Lund nå blir styreformann i DinSide.

Overtakelsen vil sannsynligvis skje rett etter SOLs børsnotering i juni. Eksisterende aksjonærer vil ved et eventuelt kjøp ha en bindingstid på seks måneder.

Og prisen?
DinSides eiere mottar preliminært 0,4 aksjer i SOL AB for hver av de 1.800.000 aksjene i DinSide.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse