Annonse


Regjeringen sendes på wap-kurs

– Grethe Knudsen var litt stor i munnen da hun 9. mai holdt et innlegg i Stortinget. Hun utfordret regjeringen til å heve sin IT-kompetanse og da følte vi at det var vår plikt å tilby et gratiskurs for dem, sier Johnny Carlsen, salgssjef i IT-Professional.

Drøyer med interesse

IT-Professional, som er IT-Akademiet kurssenter, står bak dagskurset innen wap og e-handel for regjeringsmedlemmene, men der i gården må de innrømme at det har ikke vært den helt store interessen for kurset – ennå.

– Det er ikke altfor mange som har meldt seg på ennå, røper Carlsen, som allikevel regner med at det vil bli en del påmeldte på kurset.

Annonse


På fredag ettermiddag hadde både Kommunal- og regionalminister Sylvia Brustad og Finansminister Karl Eirik Schjøtt-Pedersen takket nei til kurset, mens Barne- og familieminister Karita Bekkemellem Orheim er den første som har meldt seg på. Vår nye IT-minister er blant de som ikke har bestemt seg ennå.

– Vi regner jo med at Grethe Knudsen skal være med, men hun har ikke svart ennå. Vi fikk beskjed av sekretæren hennes om at invitasjonen måtte sendes på nytt igjen, sier Johnny Carlsen til wapland.no.

Fra Danmark

Kurset er utviklet i samarbeid med WAP Academy i Danmark som har stor kompetanse innen wap, web og internettkurs. Når det gjelder e-handel har IT-Akademiet allerede gjennomført flere kurs og studietimer innen dette fagområdet.

IT-Akademiet er en utdanningsinstitusjon som består av opplæringssteder fra hele landet. Skolen tilbyr utdanning innenfor IT og webteknologi, og er ifølge sine egne websider ledende innefor sertifiseringsrettede IT-studier.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse