Telenor SurfPhone

Annonse


Mer innhold til Smartphone

Telenor SurfPhoneAvtalen gir brukerne av portalen tilgang til oppdaterte nyheter fra 15 lokale dagsaviser med et totalopplag på 332.000 abonnenter.

Lokale nettaviser

– Samtlige av dagsavisene til Orkla Media har nå lansert lokale nettaviser. Dette vil bli fulgt opp gjennom etablering av lokale portaler. Våre aviser er sterke merkenavn med solide posisjoner som lokale innholdsprodusenter og -integratorer. Dette er sentrale forutsetninger for å lykkes med lokale nettaviser og portaler, sier direktør Karl Gunnar Opdal i Orkla Media.

-Dette er et ledd i Telenors portal-satsing hvor vi ønsker å tilby våre kunder enkel tilgang til geografisk tilpasset informasjon via vår Smartphone-portal. De lokale avisene representerer en naturlig kilde til slik informasjon, sier administrerende direktør i Telenor Privat, Turid Grotmoll i en pressemelding.

Flere kundeportaler

Grotmoll forteller at Telenor har etablert en ny portal-enhet i fastnettområdet som arbeider med å lage kundetilpassede portaler for småbedrifter og massemarkedet.

Annonse


– Målsettingen er at Smartphone-portalen og våre andre portal-satsinger blir blant Norges mest ettertraktede for både innholdsleverandører og sluttbrukere, sier hun.

Telenor Smartphone gjør det mulig å surfe på Internett, sende e-post og benytte vanlige telefontjenester. Nett-telefonen har, i tillegg til vanlig tastatur, en berøringsskjerm som gjør at man kan utføre mange av tjenestene ved å trykke rett på skjermbildet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse