Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Made in Hong Kong

I flommen av blinkende antenner og mobiltelefonfutteraler med plysjtrekk dukker det stadig opp nye fantastiske greier. I dag har jeg latt meg fornøye av en universal handsfree-løsning.

Settet produseres av selskapet Priority Tech. Inc. , og det er ”Marketing Specialist” Jenis Hsiao som har sendt oss informasjon om vidunderet. I korthet dreier dette seg om et sett som kan brukes på alle typer telefoner.

En mikrofon festes til høytaleren på telefonen ved hjelp av en stropp. Fra mikrofonen føres lyden til en forsterker som henter strøm fra bilens sigarettenneruttak, før den sendes ut i bilens kupe via en høyttaler på sigarettkontakten. Samtidig slipper du å overlade telefonens batteri, du lader nemlig ikke batteriet i det hele tatt!

Imponerer vennene?

Prisen for herligheten er 10,5 dollar, men med frakt, toll, moms og annen moro må du nok ut med et par hundrelapper før du kan imponere vennene dine med denne.

Om den kan godkjennes til bruk i bil etter norske regler avhenger av hvordan du fester selve telefonen til dashbordet. Her kan du jo for eksempel lage matchende løsninger ved hjelp av patentbånd, maskeringstape eller lignende. Flott gave til den som har alt?

Har du en lignende patent på lur, så nøl ikke med å sende meg en mail!