Annonse


Følg French Open på wap

IBM har ifølge en pressemelding fra selskapet gjort det mulig å levere en slik løsning ved å gi wap-funksjoner til to av de viktigste IT-systemene som er tatt i bruk ved mesterskapet; IBM Web Scoring System og den Lotus Notes-baserte Tournament News-applikasjonen.

Velger med IBM

Etter at man har gått inn på den offisielle wap-siden til Roland Garros kan man velge mellom en franskspråklig eller engelskspråklig versjon. Derfra kan man følge kamper eller se resultater ved å velge ”scores”.

Vil du ha nyheter fra turneringen er det bare å velge ”news”, men det skjønte du kanskje. Den siste valgmuligheten er ”about”, der du kan lære en del om IBM og den rolle som offisiell IT-partner for det åpne franske mesterskapet.

Annonse


IBM har vært ansvarlig får de offisielle websidene til turneringen siden 1996 og nå har de da også tatt seg av de trådløse brukerne også.

Turneringen i gang

Nå litt ut på ettermiddagen på mandag er første runde i gang og en av turneringens største favoritter, Martina Hingis fra Sveits, har allerede surfet gjennom sin kamp og er godt i gang med jakten på den eneste Grand Slam-tittelen hun mangler.

Følg turneringen du også på: wap.rollandgarros.org

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse