Annonse


35 millioner til Nethouse

– Emisjonen viser at det nitidige arbeidet Nethouse har gjennomført med restrukturering av selskapet nå bærer frukter. Tilliten fra investorene betyr at vi er i rute i forhold til våre strategiske planer, sier adm. direktør Knut Adolphson i Nethouse ASA i en pressemelding.

Selskapet opplyser at de siste måneder har ryddet opp i selskapsstrukturen. Norske finansielle investorer har bidratt med 25 millioner kroner, mens utenlandske industrielle investorer har lagt 10 millioner kroner i potten.

Ut i markedet

Nethouse offentliggjorde for få dager siden at man akter å erobre underholdningsmarkedet på Internett gjennom salg av CD-er og DVD-filmer i sitt eget varehus på Internett, SmartShopper.no. Så gjenstår det å se om de står foran sitt definitive gjennombrudd i markedet.

Kapitaltilførselen fra emisjonen skal benyttes til etablering av såkalte vertikale portaler og ytterligere skandinavisk satsning – i inneværende år gjennom etablering av SmartShopper i Sverige og Danmark.

Annonse


I løpet av sommeren åpner også BoligGuiden.no – en vertikal portal som er bygget på samme teknologiske plattform.

Emisjonen ble gjennomført til kurs på syv kroner. Kapitalisert verdi av selskapet etter emisjon er 137 millioner kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse